Name: socialfaglig_konsulent_kerteminde.png.
UDTALELSER
UDTALELSER FRA BORGERE/SAMARBEJDSPARTNERE
Det er altid dejligt med tilbagemeldinger fra klienter & samarbejdspartnere, både fordi det glæder mig at have gjort en positiv forskel, men også som et værktøj jeg kan bruge fremadrettet. Her er lidt omkring hvad nogle af dem siger om vores samarbejde:
Jeg har haft et positivt samarbejde med dig (Trine) af to omgange. Jeg har bl.a. sat stor pris på vores faglige drøftelser og din evne til at bevare roen i kaos. Du arbejder opsøgende, målrettet og møder familierne der hvor de er, hvilket danner en solid grobund for en konstruktiv og positiv udviklingsproces i familierne.
Samarbejdspartner
Ift. spædbarnsterapien; Jeg oplevede at Trine har en særlig evne for at tale med ro og variation til barnet.Fortællingen om graviditeten og den tidligere start på livet, er så vigtig for barnet at få fortalt. Det giver også os noget viden, som vi kan handle ud fra.
Plejemor
Efter Trine er kommet på, og vi har haft et forløb med bl.a. konfliktmægling, oplever jeg at der er meget mere ro, ingen konflikter og flere ting, vi er blevet enige om.
Far
Jeg oplever at samværet med min datter, hvor Trine er med, er roligt & trygt. Trine kommer med mange gode råd.
Far
Jeg syntes der er gensidig respekt. I starten var man meget nervøs, men samværet fungerer godt - man føler sig i trygge hænder.
Far
Trine er rigtig god til at tage barnets tarv - du er her på barnets side. Du er hurtig til at se, hvad kan gøres her.
Mor
Jeg oplever at Trine er god til at guide dem (forældrene)
Plejemor
Trine er; fantastisk til at møde folk, hvor de er.
Plejemor
Vi føler os ikke dømt, og vi føler man kan stole på hinanden.
Mor
Det overvåget virker også nærmest som et støtte samvær.
Far
Jeg synes, han har fået meget ud af forløbet. Der er blevet sat ord på nogle ting i hans liv. Han er begyndt at tale mere om det, er mere nysgerrig, og der er igangsat en proces hos ham.
Plejemor
TRINE SEGNITZ
Glysingsvej 8
5300 Kerteminde
Tlf. 3054 3273
Email: trinesegnitz74@gmail.com
CVR. 39532735
Trine Segnitz 2019