Name: socialfaglig_konsulent_kerteminde.png.
JEG TILBYDER
Name: sanvaerskonsulent_kerteminde_fyn.jpg.
SAMVÆRSKONSULENT
Som samværskonsulent er det min opgave at støtte og hjælpe forældre til at opnå eller udvikle kontakten med deres barn/børn, som er anbragt. 
Name: familiebebandling_kerteminde_fyn.jpg.
FAMILIEBEHANDLING
Som familiebehandler er det min opgave at medvirke til at øge forældrenes kompetencer, styrke forældre-barn-relationen, samt at skabe udvikling og forandring i familien. Dette med henblik på at skabe større trivsel for alle.
Name: mindfulness_fyn_kerteminde.jpg.
MINDFULNESS
Mindfulness handler om bevidst nærvær, om evnen til at være tilstede her og nu, med de tanker, som der er. Det handler om at sætte tanker på stand-by og være med det, som der er.
Name: kontaktperson_kerteminde.jpg.
PROFESSIONEL KONTAKTPERSON
Som professionel kontaktperson er det min opgave at støtte barnet/den unge til en positiv udvikling, dette via den stabile voksenkontakt, som jeg tilbyder.
Name: stoetteperson_foraeldre_fyn.jpg.
STØTTEPERSON
Jeg har flere års erfaring som støtteperson i henhold til Servicelovens § 54, for forældre hvis barn er anbragt med/uden samtykke af Kommunen.
Name: mentorordning_coach_fyn.jpg.
MENTOR
Jeg har erfaring som mentor ift. borgere, som via Odense Kommune er igang med ressourceforløb. En mentor er en erfaren person, som ud fra sin erfaring og sine kompetencer, giver dig støtte og vejledning i en periode.
Name: spaedbarns_terapi_fyn.jpg.
SPÆDBARNSTERAPI
Som spædbarnsterapeut er det min opgave at sætte ord på de traumer, som er opstået i barndommen. Traumer som barnet har glemt eller fortrængt, men som kroppen husker. 
Name: coaching_forloeb_fyn.jpg.
INDIVIDUEL COACHINGFORLØB
Som coach er det min opgave at hjælpe dig med at skabe forandring i dit liv. Coaching handler om at hjælpe dig i mål med det ønske, de mål om forandring, som du måtte have.
TRINE SEGNITZ
Glysingsvej 8
5300 Kerteminde
Tlf. 3054 3273
Email: trinesegnitz74@gmail.com
CVR. 39532735
Trine Segnitz 2019